Werkwijze

Iedereen is uniek, dus de aanpak is voor iedereen anders. Wat voor de een werkt, is geen garantie voor de ander. Maatwerk is dus geboden. Is er na de intake een klik en wil je met (een beetje) hulp jouw persoonlijke uitdaging aangaan, dan probeer je het in de toekomst zonder hulp. Begeleiding/training vindt individueel of in (kleine) groepen plaats. Hieronder een greep uit het aanbod.

Agressie Regulatie Training (ART)
Ben je snel boos en brengt je dat in vervelende situaties? Wil jij jouw boosheid beter herkennen en daarmee om leren gaan?
(individueel of in een kleine groep)

Sociale vaardigheidstraining
In het dagelijks leven zijn sociale vaardigheden (‘skills’) essentieel. Voorbeelden van sociale vaardigheden zijn: ‘gevoelens van anderen begrijpen’, ‘iets bespreken’, ‘uiten van gevoelens’ en ‘omgaan met mislukking.’
Deze ‘skills’ worden aangeleerd door modeling, gedragsoefening, bekrachtiging en transfer-training. Door (zelf) ingebrachte situaties structureel te oefenen, zal de sociale vaardigheid vergroot worden.
(individueel of in een kleine groep)

Weerbaarheidstraining / Rots & Water
Wil je steviger in je schoenen komen te staan? Tijdens deze training ben je vooral fysiek bezig. Door op een bijna echte manier te oefenen, worden sociale vaardigheden aangeleerd. Je leert in een veilige omgeving o.a. voor jezelf opkomen, grenzen aan te geven, om te gaan met groepsdruk en pesterijen.
We werken aan de ontwikkeling en bewustwording van de eigen kracht en mogelijkheden.
(in een kleine groep –> Alvast inschrijven kan door het contactformulier in te vullen, te mailen, te bellen of te appen.)

Coaching
Zit je ergens mee? Gaat het niet zoals je hoopt? Loop je vast? Last van keuzestress?
(individueel)